Vier uw onvergetelijke bruiloft bij Rey Events

Elk feest is uniek en om die reden is elke gelegenheid speciaal en anders, gebaseerd op de smaak en wensen van het bruidspaar. Bij Rey Events organiseren wij gepersonaliseerde bruiloften, die de weerspiegeling zijn van de smaak en persoonlijkheid van de bruid en bruidegom. Wij bieden een professionele service van Wedding Planning en Event Design. Vertrouw op ons management en onze organisatie voor het succes van uw bruiloft.

Private Chamber

Rey Events Privat Chamber Bruiloften Middle

Begin uw speciale dag in luxe door u aan te kleden en ontspannen in uw eigen elegant ingerichte privékamer. De kamer is uitgerust met een comfortabele bank en een grote spiegel die een volledig beeld van uw bruidsjurk biedt. De privékamer is van u voor de avond en binnen een paar stappen bent u bij het feest aanwezig. Perfect voor een eregast, bruid, bruidegom en familie. Een plek om u te ontspannen, voor te bereiden of om te kleden.

Uw eigen cateraar en huwelijksplanner

Rey Events Catering Bruiloften Middle

Op veel locaties moet je een interne cateraar, taart en evenementencoördinator gebruiken. Als u een van deze locaties kiest, zorgt u er dan voor dat u het menu en het eten en de evenementcoördinator aangenaam vindt. Voor een echt uniek evenement met uw eigen speciale accenten kiest u een locatie waar u uw eigen cateraar en andere leveranciers kunt binnenhalen. U wilt natuurlijk wel dat uw menu het speciale thema van uw evenement of uw erfgoed weerspiegelt.

Voor vragen en bezichtiging neem contact met ons op

CONTACT OP NEMEN
VOLG ONS